Thursday, January 8, 2009

HARI BERSEJARAH DLM HIDUPKU.....28 DISEMBER 2008



Salam semua..

da lame x wat entry, ni la entry pertama ku setelah bergelar PUAN...hehehe... cam lain macam je bunyi kan?
mm..cam entry lepas, aku telah mengkabarkan kepada semua yg aku akan menamatkan zaman bujangku...hehehe....
ALHAMDULILLAH.....semuanya telah berjalan lancar, seperti apa yg dirancang..terima kasih yg x terhingga kepada yg sudi hadir memeriahkan majlis..dan sekiranya terdapat kekurangan, harap diampunkan yer.....

cite sikit le rentetan cerita yg berlaku pada 28 Disember yg lalu.....

pagi dalam kol 10 - 10.30 camtu, acara dimulakan dengan majlis akad nikah....
alhamdulillah...suasana pernikahan diadakan dengan aman dan damai....& dengan sekali lafaz...aku telah SAH menjadi ISTERI kepada MUHAMAD FAIRUS.....selepas itu, suasana bertukar menjadi syahdu apabila semua ahli keluargaku mengalirkan air mata tatkala aku memohon restu mereka...huhuhuhuhu....time ni mmg x dpt nk cerita pe yg aku rase...& dlm mase yg same aku rasa sgt² bersyukur sbb akhirnya impian kami utk hidop bersame tercapai...ALHAMDULILLAH......





pas da setel akad nikah lak, de la acara marhaban dan berzanji...time ni pengantin x de la turut serta..sbb kitorang ni kene bersiap utk acara bersanding pulak....dalam kol 1.30 ke 2 pm camtu, start la bersanding...pastu makan beradab plak...x termakan pon walaupon lauk sume sedap²...sebabnye ramai sgt nak bersalam ngn pengantin nih...hehe....almaklum le...raja sehari le katakan....hehehe....

pastu, da penat posing², tukor baju la plak..pakai gaun..sbb de acara potong kek....hehehe...sonot tol jadi pengantin nih...hehehehehe...abis sume acara tu, kami pon bergegas ke putrajaya, utk sessi posing outdoor...hehehe....

so, tengok jela gamba² yg sempat di ambil nih..tu pon sikit jer..sbb dari photographer belum dpt lagik gambo nya.....












ok la...mesti da jemu tengok kan? asyik gamba same jerk...hihihi...sebelom ni pon da tengok kat blog kakak cokolat kan?? hehehehe...malu je, de entry pasal ni..pepon, thanks kak....

so, di kesempatan ni nk ucpkan terima kasih bnyk²...kepada semua ahli keluarga & kawan² yg membantu pape yg patot utk majlis ini....terutama pada family aku yg bertungkus lumus utk majlis ini...dan pada cik pengapit: ct meija (myza), encik pengapit: encik khairul, yg mengapit kami smpai ke putrajaya...hehehe...moga² pasni korang pulak diapit oleh kami ek??? insyaAllah...amin...dan juga pada sume yg dtg...

dan x lupe jugak nak ucapkan 'SELAMAT PENGANTIN BARU' utk my bestfren, ISZ & HADI..yg selamat berkahwin pada ari sebelom aku, 27 Disember...aku sempat g time die nikah jer, sebb ari sabtu tu aku telah dikuarantinkan kuar dari umah...hehehe...so, selamat berbahagia ye isz....





Akhir kata dari kami, doakan kami bahagia utk selama-selamanye...& ikatan yg terbina ini kekal hingga akhir hayat kami...insyaAllah...aminnnn.....




7 comments:

cokolat said...

gatal ek kawen?????
hahaha..... esok pakat cuti pulaklah ni 60 hari kalo dah tetiap mandi basah rambut je kan???
runnnnnnnnnnn!!!!!!

Yt said...

betul3x.... hahaha... bunting pelamin la gamok nye...
semoga ko kekal dik... sampei ke akhir hayat...

jujue said...

to cokolat
- hahahaha...lame tu coti 60 ari, nnt kakak gk yg rindu kat kite..

to yt
- hehe..mekacih ye kakak...

Amy Maznan said...

congrats! semoga berkekalan hingga ke ujong nyawa!

rynn2506 said...

emm...tahniah...

salam kenal dr rynn

"http://rynn2506.com"

-mYza- said...

pengapit pn nk wish congratz bebanyak.... suke tgk korg... aku hepy utk korg ;p

jujue said...

to amy
- mekacih....

to rynn
- tengkiu...salam kenal kembali..

to myza
- mekacih ct meija...thnks jugak bbnyk sbb sudi luangkan mase menjadi pengapit aku arituh...smpai ke malam...hehe...thanks bbnyk ek...:)