Tuesday, April 7, 2009

weekend yang beshhh...

salam...

lamenye x update..sebulan satu je entry..hehehe...
ok la kite cite sikit pasal weekend yg lepas ni..
hari sabtu aritu, kuar umah kejap je..pegi temankan hubby servis kereta...kat perodua ampang..
tunggu punye la lame..nasib baik berdua..kalo sorang², mati kutu dibuatnye..hehehe

pastu teros balik umah, sebab nak wat besday party la konon..


hehe..besday party anak² buah aku...juz potong kek je...mak pulak masak nasik ayam...bestnye..da lame ngidam ni...hehehe...pepon..hepy besday utk FAIZ (11 yrs) & SYARIMAN (12 yrs)....semoga kalian menjadi anak yg baik & pandai ek...ucu doakan korang dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki selalu..& jgn nakal² ek...


gmba atas tu- 6 org anak² buah aku (2 lagi xde)
faiz yg baju biru, syariman yg baju oren



besday dorang ni jatuh bulan 3 aritu..tp disebabkan de masalah² tertentu, majlis ditangguhkan ler...faiz tu besday die 16.3..syariman plak 29.3..mm..celebrate pon juz family² je..tu pon abang aku xde..kene outstation...so, da settle potong kek, makan², kemas² juz lepak je beborak² ngn family..kirenye aritu ari ngn family ler...hehehe...

esoknye pulak...ari ahad..adalah ari bersame ngn suami terchenta...hehehe..ari pegi dating ler..mule² kuar pegi ke midvalley...


sebenarnye aku ni temankan cayang aku ni carik kasot....& di samping tu nak pegi nengok wayang...hehehe....so, pusing² kat midvalley ni kojap je..sebab kasot yg berkenan di hati x de saiz...hehe..siannye die...org tu ckp cube carik kat outlet die kat klcc plak...mm..nak tengok wayang, punye le panjang giler org...x larat le nk berator...so, aku yg da x larat nak jalan ni, ikotkan je la pegi sini pulak....


hehehe...sampai sini lebih kurang kol 4 lebih ler...on the way nk g beli kasot tu, singgah kat TGV jap..org x ramai pon berator...tgk kat monitor cite tu mmg x full lagi le..so, berator ler...hehehe...akhirnye, dapat gak beli tiket.....hubby aku ni tersengih² le sbb dpt gak tiket utk tgk citer ni.....


pas da beli tiket, pegi le kat outlet tu...design yg kat midvalley tu x de plak kat sini....muke da frust da...pegi plak kat kedai lain...de la jugak yg berkenan di hati...try², pastu teros g bayor...hehe...pastu kitorang pegi mkn then pegi tengok wayang...hehehe...best tu citer die...action banyak...rase nak tengok lagi sekali jer..mmg x rugi le tgk...hehe...pas da settle tgk wayang, balik umah ler...smpai umah dlm kol 10 lebih...waaaaaa.....penatnye....baju x gosok lagi....esok da kojer....malasssssnyeeeerrrrr.....

mm...pepon...minggu ni best le sbb dapat bersama² ngn family & hubby tersayang....yg penting, ikatan kasih sayang semakin dpt dieratkan bile berkumpul bersame²......lagi 3 hari besday my bucuk hubby....hehehe....

gambo latest yg menunjukkan 'ketembaman' kami..hehe

2 comments:

cokolat said...

ello..
lenkali posting gambar skalik ok!
camera ada buat apa?
simpan dalam peti aissss???
hamboiii....

jujue said...

to kak cokolat
- hehe..camera de, tp maleh nak transfer..hehe..nxt time ler..hehehe