Tuesday, April 20, 2010

FATEEN AFRINA PUNYER CITER...

Salam semua...hope arini bertambah ceria walaupun bz ngn kojer...

mm..da lame x citer psl my lil princess tu, FATEEN AFRINA...


kebetulan arini, 200410 si bucuk tu da masuk 7 bulan...alhamdulillah...kejap jer rase da besar anak mama ni, rase semalam baru je deliver kan die...syukur pada Allah, atas nikmat yg tak terhingga ni....nikmat menjadi seorang ibu...alhamdulillah...

sebenarnye nk story psl perkembangan si bucuk cayang ni...skang ni da mcm² yg die pandai buat...huhuhu...meh sini nk citer skt....

Fateen Afrina skang ni da :-
  • pandai meniarap pusing², pastu angkat montot tinggi², goyang² mcm nk duduk, tp x lepas lagi...

  • pandai sangat tergelak kalo org agah² die

  • pandai naik walker & sgt laju jalan dlm walker

  • pandai bagi muke kat orang suruh kiss die

  • pandai kenal mama & papa die..kalo mama die balik keje x amik, nangis kuat²

  • pandai bermain, tp amat ganas bile bermain..main cmpak² je mainan (ikut sape la tu?? hehehe)

  • pandai buat muke kesian & mintak simpati..bile da penat meniarap & naik walker, dtg dekat² kt orang, hulur tangan & suruh org dukung...huhuhuhu

  • pandai nk hisap ibu jari kaki...da mintak adek ke? hehehe (upss...nnt la dulu syg...hehehe)





alahai anak....hehehe...mm..rasenye tu je kot..sbb tu je yg mama die ingat...hehehe..kalo de lagi, nnt update lagi la...lupe la pulok....




"Ya Allah Ya Tuhanku, Kau lindungi & selamatkanla anakku, Fateen Afrina dari segala bahaya & gangguan syaitan...amin..."


Amin...cukup la smpi sini...nxt entry kite citer lagi la ek....ok daa....

p/s - hepy 5 months to Hannan Nusaybah...(kwn Fateen)...




4 comments:

-mYza- said...

comeynye fateen... rs best aje tgk fateen... Ehem! ;p

jujue said...

auntie lola...tengkiu...ehem..ehem..uncle b, cpt la msk meminang auntie lola tu..ehem..ehemm..(fateen yg pesan ek)...hehehe

Leen said...

hik hik hik myza apa lagi segerakanlah..

Fateen ni somel!

jujue said...

leen - hehehe...tu la leen..nk kene tunggu turn meija plak pasni...tenkiu auntie leen..:)