Friday, January 28, 2011

SUKE GAMBAR NIE...☺☺☺☺


As-salam...

Hee...abis jugak update pasal CH aritu...rasenye panjang sgt kan entry tu...heee...ade satu lagi gamba ni...saje x update kt entry haritu, sebab nk update kt entry ni...heeee....suke tgk gamba kt bawah ni....cube korang tengok...

v
v
v
v
v
v
v


~ eh, awk tgh tunggu bf ke? mau pegi dating ya? ~

Hee....mekasih ye en papa sebab capture kan gamba ni...& edit sekali gamba ni....kalo mama yg capture x dpt la cmni kot...oh ye, kebetulan pulak time amik gamba ni, FA ni genap umor 1 thn 4 bulan ~ 20 January aritu...Alhamdulillah...da macam² perangai, ragam & kerenah da...mulut pun makin bising..ikot je sume yg kite ckp...sebijik² kuar...so, kene ckp yg elok² je la...heee...mama rindu saat² time baby dulu...rase cpt sgt awk da besar sayang....da sedia lom jadi kakak? heeee.....

Okla...hepy 1 y 4 mths sayang..moge FA sihat² selalu...jadi anak yg solehah & jgn nakal² tau...mama papa lurve awk so much tau....♥♥♥


7 comments:

Leen ^___^ said...

Aunty pun suka gambar awak yg ini..hihihi shuweeet.. and nice edit.

Atah Rashid said...

nice pic la jujue. hehehe. nway, cik FA dah xsbr nak jadi kakak kot :P

Elin said...

nice photo..jap jer kan..betul la..miss sgt time baby2.. :)

AMMAR YASIR said...

comelnya..jom join contest nak?
http://jomklikblog.blogspot.com/2011/01/rm-300-untuk-follower-bermula.html

mRs. JujUE said...

leen - tenkiu...
tikah - hihii..lom lagi kot..tenkiu
elin - mm..tenkiu..tu la kan, kejap je da besar
ammar - tenkiu..insyaAllah...:)

chekna @ mama ziyad said...

nice pic.. & model tu pun comei...

mRs. JujUE said...

chekna @ mama ziyad - tenkiu..hee