Sunday, August 7, 2011

SALAM KERINDUAN DI BULAN RAMADHAN...

Assalammualaikum semua...

Huhu....rindu sangat nk update blog...lamenye da tinggalkan...hari ni ade kesempatan skit nak update....de ke orang yang mizz kt blog ni? huhuhu....InsyaAllah, pasni mungkin berkesempatan nk update blog...hihihii....

Alhamdulillah....hari ni da msk 7 ramadhan kita berpuasa....kejap je kan? kire² lagi 3 minggu je la nk raye kan? da ade yg abis soping ke? heee...

Ok la..memula ni xde pe nk cerita...sbb cam da x reti pulok nk type pepanjang....heee....tapi, citer skit je la ek....selama lebih kurang 4 bulan x update blog ni, bukan sebab melarikan diri...cume selepas penghijrahan ke opis baru ni, x berkesempatan sgt la nk layan internet....fb pon lame x bukak....huhuhu....fokus kt koje la konon kan? heeee

Rasenye smpai sini dulu..nnt kite sambung lagi ek...mesti da lame x dengar citer pasal FA kan? FA skg dah ada nama lain...heee...name die Nina...banyak ni nk citer pasal budak kecit ni....semakin mengada dan manja......heeee....ok la semua...selamat berpuasa.......


Eh..eh....kate rindu kan? ni muke tuan blog yg latest wif en asben ngn cik nina....heee...time ni ada suprise party sebelum puasa aritu kt umah cik ct meija....layan je la kan?? heeee



~ lalala....tuan blog ni da kurus ke lom?? heee ~


3 comments:

ashra said...

owhh patutla lame senyap nye...hehe..
bz keje ye.

pasni leh la rerajin update =)

zazanajib said...

SGT RINDULAH PADA FA...HUHUHU LEGA RASENYA MAMA FA NIE DH UPDATE BALIK...

mRs. JujUE said...

ashra - hee..tulah pasal..insyaAllah, pasni bole try..hee...nnt kite jengah blog awk ek...:)

za - huhu...rindu jugak kt korang..lame sgt x jumpe...FA da ada name baru la...nina...hihihi