Thursday, November 3, 2011

SAJE-SAJE JER..

Assalammualaikum...

Mm...arini mama nina pulak nk citer...semalam budak tecit tu yg citer kt blog mama kan? heee...sibuk ye nk tunjuk rambut baru dia tu...hiiiii...

Gambo semalam tu amik masa papa die tolong amikkan gamba aunty lola @ myza bergambor² ngn buah hati dia....heee...saje je...kira mcm ala-ala pre wedding la...cik myza ni pon da kuar entry dia 'save the date'....korang bole g tengok kt blog dia...heee...suke la....sbb time kitorang dulu xde pon nk save² the date ni.....hiii....pepun, kitorang sume doakan yang terbaik utk ko ct...moga sume urusan dipermudahkan olehNya...banyak² doa moga sume berjalan lancar....pasni kita peknen sesame ye....heeee

Banyak jugak gambo-gambonya...smpi x larat posing le dorang ni...nnt esok time kawen, lagi penat posing..kira praktis la skng ni....heee....tapi, tak dapat la nk tunjuk gamba sume...x suprise la....tunjuk gamba ni je la....

~ cak..cak....mama nina ni over pulak...heee..cik nina sibuk je main payong..smpi aunty lola bagi payong tu kt dia la..tq aunty!! ~

~ kami....tu la bakal perantin..berseri-seri ~


~ ni satu je bole tunjuk...ingat tarikh tu tau!! ~


Ok la...nanti kite sambung citer lain pulak ek...kepada bakal perantin tu, nnt kalo ada kesempatan kita amik outdoor lagi ek...jgn riso....quotation takkan dikeluarkan....heeee....
ok, tata sume...


5 comments:

ashra said...

hehe..bakal pengantin senyum lagi lebar ye..

-mYza- said...

hhehehhee..... payong tuh sesuai ngn cik nina ler.. aunty lola bajet cute nk payong kecik2... heheh tenkiu yer ajojo.. doakn kami yer ;p

mRs. JujUE said...

ashra - hehehe...bakal pengantin tgh menghitung hari je tu..

myza- ok..insyaAllah...hihi..auntie lola ingt kecik mcm nina la tu...hihihii

ma'am ninie said...

ohho! tahniah meija, semuga jodoh berpanjangan kekal ke syorga! i wil save the date tp xdpt attend je rasenya..(eh?aku dijemput ke ni?..hehhe. aku kat Miri kot time tu. coti pun dh nk abis tu hujung2 tuu.. btw, congrates!! :)

mRs. JujUE said...

ma'am ninie - hihihi...akhirnya date yg ditunggu²kan...doakan moga semua berjalan lancar...xpe..aku wakilkan ko ek...heee