Saturday, December 10, 2011

AUNTY LOLA DA TAWEN!!!

Assalammualaikum....

Hi semua...hari ni nina nak citer skt pasal aunty lola...yeay...aunty lola da tawen...ngn uncle hadi...alhamdulillah....tak lame lagi dapatla nina adek kan? hee...da lame nina tunggu tau aunty...tapi, aritu tak dapat amik banyak sgt gamba la....sebab nina punye 'angin' tak elok sgt ler...sian mama & papa...huhuhu....pastu time aunty sanding pon same...sekejap je dpt nengok aunty & uncle sanding...sebab family mama nk dtg umah nina pulak...huhuhu...sory ye aunty...pepun, nina, mama, papa & semua la suke sgt...kitorang doakan moga aunty & uncle bahagia hingga akhir hayat....aminnn.....jomla kite nengok gamba skt....aunty cantek sgt....cunnn.....smpi nina pon tak kenal....cantek....:)
~time ni baru smpi, nina melantok lagi...tu muke masam...hee~

~ dengan pengantin..cantek kan? ~
~ dengan kekawan mama...tp, perantin lelaki dah balik time ni...~
~ upss...da sah da time ni...huhuhu..~
~ time ni sanding....cunn la aunty....~
~ congrats aunty & uncle!! ~


Mm...gamba-gamba ni, mama ambik dari album aunty hawa kt fb..& dari fb aunty lola jugak...yg orang tag-tag tu...thanks ye...sebab papa x transfer lagi dari kamera dia..lagipun x bnyk sgt...kalo ada, nnt nina suruh mama upload ye....ok la...nina pon da melantok ni....tata sume....babai....





4 comments:

Anonymous said...

dashyatnya nina tulis blog...ni mesti mama ajar ni...heheheh...
dah selamat pengantin baru juga utk aunty lola dan suami...moga berkekalan hingga ke akhir hayat..amin...

mRs. JujUE said...

cik anonymous - hee...sape ni ye? mama gune name nina je...hee...amin...thanks ye...

Atah Rashid said...

diam xdiam dah sebln dah aunty lola kawen ek nina :)

-mYza- said...

hehehehe.. aku agak hawe yg komen nih.. heheh.. mmg pandai nina tulis belogg.. hehehhehee time kasih nina tulis entry psl aunty lola... nina xkenal aunty lola ms tu kan.. die kata dlm gmbo tu je aunty lola.. hehehehe