Tuesday, December 16, 2008

KASIK JIWANG SIKIT LAH........:))



hello....sudah lama tidak update ini blog...hehe..almaklum la..sgt² bz sejak-sejak ni..mm..tambah-tambah plak skang ni dok mengira hari...mengira hari??? untuk pe tu?? hehehe..rahsia la...



arini juz nak cite pasal lagu ATAS NAMA CINTA....xde le..selalu time-time tengah memandu bile dengar lagu ni mesti rasa semacam jerk...cam best je lagu ni...mm..tambah-tambah lirik yg dah dicolorkan itu...hehehe...mendalam tu maksud die...mmg ditujukan khas utk cik abg ku yg seorang itu...mmuuuuaaahhh...i love u la cayang!!!


huhuhu...tangkap leleh la lagu ni...mmm...ok la...kite layan je la lagu ni ek??? kasik feeling lebih sikit...daaaaaa


kakak cokolat, nnt kasik karaoke lagu ni sikit, 12 hari lagi ek?? bole praktise da dari skang....hahahaha....chaiyok kak cokolat!!! chaiyok!! chaiyok!!


Aku wanita yang punya cinta di hati
Dan dirimu dan dirinya dalam hidupku
Mengapa terlambat cintamu telah termiliki
Sedang diriku dengan dia tak begitu cinta


Mengapa yang lain bisa
Mendua dengan mudahnya
Namun kita terbelenggu
Dalam ikatan tanpa cinta



Atas nama cinta
Hati ini tak mungkin terbagi
Sampai nanti bila aku mati
Cinta ini hanya untuk engkau


Atas nama cinta
Kurelakan jalanku merana
Asal engkau akhirnya denganku
Kubersumpah atas nama cinta


Mengapa yang lain bisa
Mendua dengan mudahnya
Namun kita terbelenggu
Dalam ikatan tanpa cinta



2 comments:

cokolat said...

a'ahh.. skrg ko bau wangilah kat memel... sok2 dah kawen.. ko jgn tongkat dagu kat meja opis! muahahah!!!
ko jangan dek.. mati nanti ikan2 keli kat umah ko kalo dgr akak nyanyi nanti... awas!!!

jujue said...

to cokolat
- macam kenal je ayat tongkat dagu tu?? hehe...xpe kak, bole je nyanyi, bile ikan keli mati, bole teros masak...masak lemak cili api...hahahaha