Tuesday, December 2, 2008

SUDAH MASUK BULAN DISEMBER KEE???

SALAM...SALAM...SALAM BULAN DISEMBER....


hehe...da lame x update entry baru yer...
xde idea le nk wat..lagi pulak banyak bende nak pk...hehe..pe bende la tu??


sekejap je sudah masuk bulan Disember kan?? kasik tengok kalendar sikit ler...nape le 28 hb tu ditandakan ek?? ADA APA DENGAN TARIKH ITU???...mm...kene tunggu le bile smpai tarikhnye tue...x pon cube teka...hehe


Bulan Disember ni mmg banyak le orang yg akan berkawen...sbb skang ni memang coti sekolah kan?? mmg le senang nak wat keje-keje kenduri ni..mm..termasok la aku ni kott??? hehe....doakan la ye sume berjalan lancar ek....AMINN...


mm...mau cite pasal pe lagi ek?? persiapan plak cmne? ALHAMDULILLAH...setakat ni tinggal yg minor-minor je le gamaknye yg x siap lagi...tu pon sebab da start dari awl....dan ramai yg membantu...time kasih le banyak-banyak....sume nye dibuat sederhana sajerk...sebab majlis aku nanti ni, xde la macam majlis si mawi & ekin ni....hehe...





Gitu je la untuk entry kali ni...sebabnya aku de koje sikit...nak kene
mengikat dan mengubah
tali kasut ni utk dibuat hantaran...wakakakaka....







Lagi pulak aku ni nak belajor masak ngn kakak cokolat ni...nak menyalin resepi baru die ni...bukan senang dia nak wat entry pasal masakan-masakan ni tau!!...hahahaha....kakak...amponkan daku!!!!!!!!!





3 comments:

Mrs Maznan said...

harus ko belajar dgn kakak coklat ittiew..dia memang pakar masak memasak ni nok! huhuhuhu sampai mase jgn lupe jemput ek?

cokolat said...

gatal ekkk nak kawennnn???? awassss!!!! sok2 dah kawen gatal pulak mintak ilmu lain kat aku... kahkahkahkah!!!!

yer.. aku mmg pandai masakkk... pandailah sgttttt!

jujue said...

to amy
- mmg skang ni tgh dok belaja ngn dia ni

to cokolat
- hehehe..tau x pe...i kan mmg gatal???hihihihihi