Thursday, June 25, 2009

HEPI BESDAY ....HEPI BESDAY

HEPI BESDAY...HEPI BESDAY TO YOU.....

hehehe..besday sape ek? mmm...kite tgk sikit besday sape ek.....


v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

gamba kiri time kawen, gamba kanan gamba time da 5 bulan peknen...hehehe

hehehehe....

besday aku le tu...ALHAMDULILLAH...arini bersamaan ngn 25 Jun, genap la aku berumur 26 thn...syukur, sbb aku masih lagi diberi peluang utk menikmati lagi nikmat-nikmat kehidupan oleh-NYA...& setakat ni aku bersyukur sbb bnyk jugak impian hidup telah berjaya dicapai....ALHAMDULILLAH...


harapan aku, semoga aku dipanjangkan umur lagi utk berkongsi kebahagiaan hidup bersama² yg tersayang..dimurahkan rezeki lagi & kehidupan aku akan bertambah baik dan bahagia lagi...AMIN...doakan yg terbaik utk aku ye...:)


a million thanks utk mak abah, bucuk cayang, family, cikgu², kawan² atas segala pengorbanan kalian selama ni utk aku...


di kesempatan ni jugak, rasenye x terlambat lagi aku nk ucapkan 'SELAMAT HARI BAPA' utk abah aku & sume bapa² di malaysia ni termasukla..my hubby, 'papa to be'...hehehe...utk abah,time kasih atas segalanya...atas susah payah abah mencari rezeki membesarkan kami semua selama ini...semoga abah sihat & dipanjangkan umur selalu...


alhamdulillah..abah da sembuh sikit dan itu merupakan hadiah paling bermakna utk juju...

kami sume sayang abah...


my beloved family

tak lupe jugak, nak wish hepi besday utk rynn..yg sambut besday arini jugak..semoga awk dipnjangkan umur, dimurahkan rezeki selalu ek dan berbahagia selalu...& doakan kite lahirkan baby sama tarikh plak...hehehe...ok...daaaa....

2 comments:

rynn2506 said...

hai jujue,
hepi belated bday to u too.....
same tarikh...sama bulan...same tahun..same hospital lg tu....hrp² dpt lahirkan baby di hari yg sama gak..ajaib²...heheh...sory la x dpt nak update blog byk² sbb kite celebrate sehari sblm...mungkin ade hikmahnye sbb dihari tsebut x dpt nak celeb...coz blakunye kematian....

jujue said...

to rynn
- mm..thanks rynn..insyaAllah..hehe..mane le tau kan baby kite lahir same nnt? xpe rynn, mungkin de hikmah nye tu..sabar ek..:)