Monday, February 28, 2011

SEDETIK LEBIH..♥♥♥♥

Assalammualaikum...
Huhu..arini monday kan? musti boring nk stat koje di minggu baru..huwaaaaa...rase nk nanges je nk koje tadi...huhuu..xpe la...ni nk hilangkan rase boring ni, kite dengar lagu jiwang nak? wakakaka...ala..xpe la..sekali sekala kan? heee..

Lagi pulak, nk tujukan lagu ni utk en asben..sempena arini da dua tahun dua bulan...Alhamdulillah...ma cayang pa sesangat tau..
cayang FA jugak...mmmuaaahhh...
ok la...kite layan dulu la lagu ni...lirik tu yg penting..x kisah la mendayu² ke kan lagu ni..hee..






ni copy dari 4shared je..sbb carik kt youtube xde video clip lagi la..
ni pulak lirik nye..jom layan..:)


SEDETIK LEBIH

Setiap nafas yang dihembus

Setiap degupan jantung

Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar dibuai angan

Dalam tidur dan khayalan

Aku selalu memikirkanmu


Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang

Barulah terasa ku bernyawa


Kasihku…ku amat mencintai kamu

Kerana kau beri erti hidup

Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya


Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan

Ku bersyukur adanya kamu


Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia

Asal masih adanya kamu


281208 ~ 280211 _ lurve u so much bucuk cayang..
mm..sesekali jiwang xpe kan? hee..

4 comments:

ashra said...

saya pun suka sgt lagu ni =) touching kan liriknya..

mRs. JujUE said...

ashra - mm..mmg pun..lirik die mmg best..x kisah la irama die sedikit mendayu kan? hee..

hasrul hassan said...

Salam .... apa salahnya berjiwang ...kan kita punya hati?

http://hasrulhassan.blogspot.com

mRs. JujUE said...

hasrul hassan - salam..yup, sesekali kite berjiwang mmg x salah kan? hee..salam kenal..:)