Wednesday, October 19, 2011

CERITA CIK NINA...

Assalammualaikum....

Huhuhu...sejoknya malam ni...mate pon da ngantok ni...tapi rase nak update blog...rinduler..dulu selalu je update....tapi, skang ni ikut sempat je la...heee....sory ek kekawan....(err...ada ke yg bace?? heee)

Oklah...di malam yang syahdu ni, nak cerita la pasal cik nina ni....masih lagi jadi baby sebab belum ada baby lain...hee...masih lagi belom jadi kakak & masih lagi memanjakan diri...huhuhu....tapi, cik nina skg tengah ditrain supaya belajar berdikari....heee...apa la zalimnya mama & papa dia ni kan? baru umur 2 tahun da kene independent...heee.....bukan mcm tu, cik nina skg ni da start kene pegi school...org lain time baby lagi da kene g school tau sayang....heee....

Sebelum ni, cik nina ni nenek ngn atok dia yang jaga...tapi, skang sejak kitorang da pindah, cik nina kena la g school..xpe kan sayang, awk pun da besar...lagipun, boleh bagi nenek & atok rehat skt......tipu la kalo dia tak tnye atok nenek dia kan? kekadang bila dia tanya nenek atok mane, cakap la dorang balik kampong, sebab dulu penah macam tu...tapi lelama dia sendiri yg cakap - nenek atok balik kampong...xpe ek sayang, nanti bila hujung minggu kita pegi umah nenek atok ek...atok nenek pon jgn rindu-rindu sgt kt nina tau...bukan jauh sgt pon, kt selayang je....huhuhu....

Oklah, cerita pasal cik nina ni g school pulok...setakat hari ni, setiap kali g school, cik nina ni memang ler akan nangis...tapi, kejap je..lepas je mama dia tinggalkan dia kt school, teacher dia ckp ok je dia...bila amik petang pon dia ok..hai..macam-macam la awk ni...x malu ek nangis? heee..lagi satu, skg ni dia da pandai & laju je baca doa makan...tapi, ada sengau skt..terlebih dengung la..bnyk sgt dia punya idgham kot....hihihi...apa-apa la sayang ek...

okla...smpi sini je dulu..bantal da panggil da tu...tengok pulak cik nina & papa dia ni sedap je tido...huhuhu....makin ngantok ler....nanti kita sambung lagi ek....last sekali, mesti la ada gamba..hee..da tentu gamba pujaan hati...heeee....ok, tata sume...nite-nite....:)))

~eh, gamba seksi la...time ni mandi kt pedas wetworld..bukan main sonot ek main air...~


4 comments:

ashra said...

hehe.takpe..nina nak puas manja2 dulu,nanti da ada adik,sure manja bahagi dua kan,nina..hehe

mRs. JujUE said...

ashra - hehehe...tu la kan, bagi dia manja puas² dulu..esok-esok da jadi kakak da susah nk manje...hee..

-mYza- said...

erk... jgn bgi nina jdi kakak dlu yer.. tgggguuuuuu...muahahahaa

mRs. JujUE said...

aunty lola - heee..okeh, nina pon nk manje puas² dulu..