Monday, October 10, 2011

HALLLLOOOOOO....

Assalammualaikum semua..

Huhu...lamonye x update....dekat sebulan le jugak kan? last update sebelum raye..ni da abis raye & nak masuk raye haji dah....huahuahua....sory ye kekawan....eh, ada ke yg bace? biasela...kebizian melanda....kt opis sibuk...pastu kat umah pulak, sibuk mengemas....huhuhu....mengemas sebab berpindah.....heee...eh, nnt kite citer kt entry lain la ek pasal tu...

Ok la...entry kali ni pun x tau nak citer pe pun....da lame sgt x update blog, sampai terlupa da nk wat ayat...wakakaka...ingat penulis terkenal ka??? heee....walaupun aku x update blog kan, aku BW gak korang punye blog, cuma x tinggal jejak je....heee...sory ye...

Citer pasal raye pon xde kan? lagi satu entry cik nina da masuk 2 tahun pun xde...ala...sory ye sayang...memang mama nk update, tapi tak berkesempatan je....xpe...kt fb mama da update kan? mama tetap doakan yang terbaik untuk ank mama ni.....eh, cik nina skg ni da g school tau...Alhamdulillah....memula nanges skt la...tapi, skang ni da ok la....biasa la...dulu atok nenek yang jage, bolela manja lebih skt kan...tapi, skg ni awk kene la belaja berdikari skt kan? esok senang skt nak jadi kakak....heeee.....

rasenye cukup smpai sini kot...nnt next time kita citer panjang lagi ek...mate pon da ngantok ni....last sekali, time la gamba kami ni....heeee

~gambo yg latest ni..wiken lepas...tuan blog ni maken gemok kan?? huhuhu ~


okla...sampai sini je dulu....nanti kite jumpe di entry yang lain ek....tata semua.....

2 comments:

-mYza- said...

ha'a laaa... da gemokkk la... muahahhaaa ;p

mRs. JujUE said...

ct - wakakakaka...gemok skt je..heee