Wednesday, November 19, 2008

SALAM PERKENALAN.....

Salam semua….


ni le first entry aku…sebenarnye mmg da lame teringin nak de blog sendiri,cumenye x berkesempatan lagi…mmg syok sgt tgk akak opis aku ni dok menempel citer-citer nye di blog die…die pon mmg da lame dok suruh aku bukak akaun dulu..katenye, “ko bukak je akaun dulu, nanti-nanti bole la ko letak citer kemudian dek”…nak tau sapekah org itu? Dialah idola @ cikgu blog aku…iaitu………………..PN COKOLAT…….



semalam la dia dok sibuk nak ajar aku..so, aku pon tergerak le ati nak ikut ajaran die…hehe…time kasih ye kakak…saye ni budak baru belaja..kalo salah, tolong le tunjuk kan lagi…


saje je try nak de blog sendiri..bole letak cite sendiri, share citer & dpt member² baru...hehe...harap² ler...


mm..tu je utk kali ni…so, ucapan utk diri sendiri..selamat berblog…ermmm..nxt time nak citer plak pasal MEMORI INDAH DI BULAN MAY…pe die tu? Tungguuuuu…..



9 comments:

Mrs Maznan said...

iklan jap..cok, motiff ambik gamba sorok2 blkg org kurusssss???? hahahaha

salam kenal jujue! selamat berblogging!

jujue said...

salam kenal mrs maznan...time kasih...akak cok tu mmg suke amik gambo sorok² belakang org lain...nak cover katenye...hehe

cokolat said...

woyyy.. aku mmg suka amek gambor menyorok2 blkg orang ni... badan aku kan cantekkk lagi tertarekkk!!!!

ko jujue... awassssssssss!!!

Anonymous said...

Ok ms. pelangi yg ber colourful gitu..permulaan yg bagus...hehehehee


-zarajeri-

-mYza- said...

gud2.... heheheee :p

jujue said...

to cokolat
- hahaha...takotnye saye...

to zarajeri
- mekacih..mekacih...

to myza
- hehe..tenkiu..tenkiu

Mrs Maznan said...

tertarikkkkkkkkk lar sangat ye baby ELLE! hahahaha

Mummy Cool said...

selamat datang ke dunia berblog ni jujue... salam kenal dari mummy...

jujue said...

to mummy
- salam kenal jugak...mekasih ye..he