Wednesday, September 9, 2009

090909...

Salam semua...

Arini 090909 kan? mmm...cantik kan date tu.....date tu mmg le date yg aku tunggu²...hehehe...
Ada apa ngn date tu ek? hehehe..sebenarnye date 0909 tu la date aku & hubby aku start couple...huhuhu...bestnye date tu...kitorang start couple 09.09 tahun 2002...time tu kami sama² part 3 di alam diploma mase kat UITM dulu...hehehe...mak abah suruh belajar tapi, pandai² plak bercintan cintun ek? hehehehe...sory ek mak abah...anakmu ini hanye mencarik semangat jerk...hahahaha...siot je reason kan?

Alhamdulillah..percintaan kami berakhir juga di jinjang pelamin...& moge dipanjangkan hingga akhir hayat kami...INSYAALLAH...doakan ye...mm...mmg de gak perancangan dulu, nak kawen time date 090909 ni...tapi, tgk² jatuh time bulan pose pulak...so, family pon da bising suruh dipercepatkan, sbb da lame sgt couple...jadinya kawen la kami pada 281208 yg lalu...hehehehe...

Jadinya, dikesempatan ni jugak saye nk wish kat hubby saye, "hepi anniversary wakjue 7 years..sayang..I Love U 4 eva & eva Dear..."....hehe...wakjue tu pulak gabungan name saye-jue & name die-wak...membe² die mmg panggil wak..hehehe...mmg setiap thn, date ni mmg x bole lupe...

Mm...ni pulak date² penting sepanjang percintaan kami ini..hehhehehe....

Couple - 090902
Tunang - 240508
Kawen - 281208


Pstu, jomla kite layan gamba² ni..time² pose ni x elok layan gamba makanan, jadinye baik layan gamba kami ni...wakakakaka....


gamba atas - time tgh belajar dulu
gamba bwh - time tunang & nikah


hehehe..ni le gamba skang..
masing² da menembamkan diri..:)


Okla..rasenye sampai sini je dulu entry kali ni...hehehe..sesaje mengimbau kisah silam...xde niat pape pun...hehehe..ok...selamat berpose...lagi 11 ari je nak raye...yea yea....



2 comments:

-mYza- said...

wah. ko pn ade entry 090909 ek... hehehhe so sweet tarikh tu.. wish u guys hepy 4ever.. aku cyg ko!

jujue said...

hehehe..mesti la de ct..date bermakne tu...hehe...thanks..hope u hepy too...aku pon cyg kt ko gak..:)