Thursday, September 10, 2009

tag oleh cik ct meija...

mm..bulan² pose pun kene tag jugak..huhuhu...kali ni tag diberi oleh cik ct meija...hehehe...layan je la ek...:)


1. anda rasa anda hot?
mmg sgt hot..hot mama..hahahaha..sbb bile time jalan, ramai yg tgk aku jalan terkengkang² bwk porot besor...:)


2. upload gambar kesayangan anda.


3. kenapa anda suka/sayang gambar ini?
suke gamba ni sebab sume family aku ade & pakai baju sesame..hehehe..best²...


4. lagu terakhir yang anda dengar?
lagu raye...lagu aishah...setitis cahaye di aidilfitri...waa..bestnye nk raye da...


5. Selain dari nama anda sendiri, anda suka dipanggil dengan nama apa?
da mmg name aku ni pendek jer..da tentu² org panggil aku name tu jer..azura @ zura...family plak panggil aku jujue...anak² buah panggil aku ucu...si ct meija ni panggil aku ajojo @ ct nor jujue...hehehe..& my bucuk panggil aku sayang...hehehehe


6. Tag lagi 7 orang tanpa kekesalan.
mm..nak tag sape ek? x baik bulan pose ni tag² org..tp, aku nak tag jugak la dekat: -

1. kak lynn
2. kak cok
3. leen
4. tick
5. mas
6. rynn

mm..cukup la tu ek..bile² free sila la wat ek...hehehehe

amacam ct? puas ati x ngn jawapan² di atas? hehehe...daaa...

2 comments:

-mYza- said...

bagus... ko tagged c mas pulak ek... hehhehe

jujue said...

to myza
- hehehe..tu r tu..asyik aku je kene tag kan? x aci nih..