Wednesday, June 2, 2010

LAYANG²KU TERBANG TINGGI...LA..LA..LA


Arini aku nak story psl layang²...ehh...excitednye nk citer smpi lupe nk bagi salam...

Assalammualaikum...

Time kasih sebab sudi bace blog aku yg x seberape ni..(huhu..ade ke yg bace?)

Urm..sebenarnye..bukan nk citer psl main layang²...tapi nk citer psl pegi kt tmpat org main layang²...hihihi...nk main mmg x reti ler..tgk bole...:)

Kat mane tu? tmpt nye dekat kawasan permainan layang-layang kt kepong tu....

Besh jugak la pegi sane...si bucuk afrina pon suke..suke tgk de bende melayang² kt atas tu...hihihi..layang² ler...

Urmm...selalu je lalu kt cni, tp x penah singgah...first time pegi, singgah pon da petang sangat..kol 6 lebih...sekejap je la dpt lepak..time tu ari sabtu, 2205..pstu, esok petang nye husband ajak lagi pegi..time ni pegi awal skt la..dlm kol 5 lebih da smpai..smpai² jer afrina siap mamam lagi..mamam nasik+carrot+kentang...pstu, posing² amik gamba, jejalan & balek...beshnye..sebab selalu g jejalan kt shopping complex je..kali ni dpt la skit udara segar..nsb baik x hujan..:)

Kalo da posing, mesti ade gamba kan? jadinye mestila aku letak gambo punye..hihihi...jom la kite tgk..aksi² Fateen Afrina, mama & papa nye..:)




~Aksi² Afrina~


~Afrina dgn mama & papa~


~Afrina dgn layang²~


Tu je la serba sedikit citer psl layang²...huh..bukan citer psl asal layang² ye tuan² & puan²...hihihi...

So, kalo korang rase x tau nk pegi mane time weekend, bole la pegi sini..sumenye free...tp, kalo nk main layang² kene la beli...tpt die mmg besar, sesuai utk budak² berlari ke sane ke sini..cume kalo nk dtg, awl skit la..sbb nnt susah nk carik parking...

Minggu lepas aku pegi lagi, ngn family aku la..time tu baru balik dari kenduri kawen, saje la nk tunjuk tmpt ni..best sbb senang dpt parking tp, yg x best nye dpt lepak kejap jer..sebabnye hujan..anak² buah aku dpt main layang² sekejap je la...xpe, nxt time kite datang lagi ok...(x amik gamba pun...)

Ok..kite jumpe lagi di lain siaran...salam penuh kemanisan drpd kami...:)



2 comments:

Aqua Power said...

jujue, evtm aku lalu MRR2 ari sabtu or ahad petang, mesti jem jalan.. meriah gler tgk layang2.. ;-)

p/s: btw, aku xpernah lg main layang2 kat c2 although dah lebih dari 100X lalu area tu.. :D

mRs. JujUE said...

tikah - try la pegi..mmg best je rase..wlupun x main..seronok sbb tpt tu lapang..heee