Wednesday, November 24, 2010

CERITA 14 BULAN...


Salam semua..bertemu lagi kali ni..di siaran yg baru...heee

Arini nk cerita pasal si kecik tu la..da lame x citer pasal die kan? heee...

14 bulan adalah sama dengan dengan 1 tahun 2 bulan kan? itu la umur cik FA skang...Alhamdulillah...genapla umur die tu pada hari Sabtu yg lepas, 20.11.2010...mama die baru nk wat entry hari ni...heee....xpe la ek..

Alhamdulillah..da msk 14 bulan ni, cik FA da banyak jugak berjalan sendiri...x de la pegang² sangat la...kan entry yg dulu aku de citer pasal bile die berjalan nk org pegang je kan? x ingat? kalo x ingat bole pegi kt SINI..skg ni kire da terror skt la...heee...suke mama...tapi, nk berjalan je la kejenya..x mo pegang² da...heee..xpe la kan cayang? mama papa jugak yg sibuk suruh saye berjalan kan? heee


~ saye la tu..cik FA ~

Ni pun sejak² raye haji aritu...lepas balik dari besday party kawan die tu, Hannan Nusaybah...hee..sebab Hannan da bagi aura berjalan kot kt die...lagipun die dok malu kot sebab Hannan da jalan laju...heee...(pandai je la teori mama die ni, padahal da smpai mase nk berjalan) hihiiii...suke sebenarnye ni...
mama papa lurve u la cayang...♥♥♥
~ mama & afrina ~



~ eh, papa pun nk interprame jugak ~


Nenek die cerita pulak, bile da dapat 'kaki' ni, mulut die senyap skt...kalo x tu, dok bising je...hihii..."nenek, afrina da dpt tugas baru la...lagi best, bole tolong nenek kemas umah..hihii..."

Lagi satu kan, die da kurang skt nk minum susu..x tau le nape..sejak ari sabtu aritu la...kalo dulu, die dok mintak nk susu, la ni dok mintak air je...(air masak)...huhuu...riso jugak..sebab kalo x minum susu cmne nk ade tenage berjalan kan? tapi, still nk makan & minum air masak la...time g checkup aritu, doc ckp x de pape, mungkin die x nk susu kot skang..check tekak & mulut xde pape pun....mmm...xpe la..tapi die still minum la..cume kurang skt...x mcm dulu...ank korang mcm tu jugak ke?

ok la...smpi sini je dulu...sebab budak kecit kt bawah ni suda hot la..sebab mama die asyik citer pasal die je...hihihi...hot ke cayang?...:)


~owh.. mama ni, saye sudah besar la,hii~

ok semua..kite jumpe lagi ye...daa...

2 comments:

qieranna said...

alahai..comelnyer...

mRs. JujUE said...

qieranna - heee...tenkiu..:)