Friday, November 26, 2010

CERITA AFRINA & BABY...☺☺☺☺



Salam jumaat...


Alhamdulillah...minggu ni da hampir ke penghujungnya...heee....suka la...sebab start weekend ni sampai la bulan 12 nnt ade je kenduri kawen....heee...makan free ler...tu yg best tu....hiiiii...tgk muke Afrina kt atas tu, suke le tu dpt g jejalan...heee


Arini nk citer pasal budak kecit FA tu...dengan baby...heee...da nk de ade baby ke? hiiii....x de la...Afrina ni suke sgt dengan baby....bole kenal dengan baby tu....kalo de iklan kt tv pasal baby, mesti die dok berenti tgk iklan tu smbil sebut baby....comel je dengar die sebut baby...kalo tgk buku ke paper ke yg ade baby, sure die nk tgk jugak la....contohnye tgk je pe da jadi kt majalah PA & MA bwh ni....heee...korang nilaikan la sendiri yg die ni suke cmne kt baby tu....heeee



~ majalah yg masih elok ~


~ kulit depan yg tinggal separuh je..~


Huhu...sian majalah tu..tu semua hasil keje Afrina la tu...heee...mama pun x abis bace lagi tau sayang.....heee....da lame beli, tapi dok x sempat abiskan....bagi die tgk sebab nk suruh die diam...die dok kiss² la baby tu, pstu time da boring dok koyak²...huhuuuu....



Gamba bawah ni pulak gamba Afrina dengan baby la...dulu die panggil bear bear, tapi skang ni sume nye die panggil baby....bear kt bawah ni mama die punye tau, nenek yg bagi...da lame simpan tau...since mama kecik dlm darjah 3 -4 kot..smpi skang da turun temurun kt Afrina pulak....heee....Afrina x penah lagi beli bear bear, sebab bnyk bear bear kt umah...semua mama die yg punye.....heee....yg tu time bercintan cintun dulu ye....papa Afrina la yg bagi....heee.....bukan mama papa kedekut tau sayang..bnyk sgt bear bear nye...heee...tengok je la gamba ni....skt je pun, sebab tu je yg sempat amik.....heee

~ Afrina & baby @ bear-bear ~



Urm...yg kt bawah ni gamba latest tau...gamba semalam...heee....tanda apakah itu? toink..toink..toink....heeeee......awk da sedia ke sayang?


~ erk..sabar ek sayang...hiii ~


Ok..sampai sini je dulu...jumpe lagi next week ya...

Selamat berhujung minggu...dan pada yg nk melangsungkan perkahwinan tu, selamat melayari kehidupan berumahtangga & semoge semuanya berjalan lancar ye....:)



4 comments:

Anonymous said...

ha apa lg...on lah...
kan FA...mesti suka
hahahahahaa...suruh FA ckp dgn papa dia...

mRs. JujUE said...

tucik - heee...nnt la dulu...papa FA ckp nnt dulu...hahahaha

NURUL said...

hai awak. thanks ye sbb sudi jenguk blog nurul alahai anak awak comelnyer. berapa tahun awak? salam kenal

mRs. JujUE said...

nurul - hi..salam kenal jugak..hee..mekasih ye..sudi jugak singgah kt blog ni..hee..anak kite baru 1 thn 2 bulan...2 bulan tua dari raina..hee..mekasih..raina pun comey jugak..:)