Friday, November 12, 2010

SAYA BUDAK BARU BELAJAR..:)


Salam hari jumaat semua...esok kite semua akan berhujung minggu...beshnya...dpt lepak² & outing with family....heee...dan x lame lagi jugak, kite semua akan menyambut Hari Raya Aidiladha...InsyaAllah....


Kali ni, x mo citer pasal raye dulu...da tentunye nk citer kisah kesayangan kami ~ Fateen Afrina ~ heee...kisah belajar jalan...heee...itu budak kecit, sudah mau masuk 1 thn 2 bulan, tapi takot mau jalan sorang²...huhuu...ikut sape la ni sayang? kawan² awak sume da laju tau jalan...heee....papepun, layan dulu la gamba kami ni...:)


papa ♥ afrina ♥ mama




Gamba² ni gamba bulan lepas kot, rasenye time 1010 aritu..saje bawak g taman, kt taman tasik ampang hilir tu, dekat² area ampang point...ajak si Afrina ni berjalan..praktis le konon...tapi, die takot nk jalan...dok berdiri je...bile pegang tangan, laju la die jalan...hihii...geram tau mama ngn awak ni, rase nk geget je...korang cube tgk gamba kt bawah ni...



~ praktis ~ praktis ~ praktis~


~ posing time ler~


Pastu, skg ni de la berjalan skt²..tapi nk kene pegang tangan, kalo lepas, die dok merangkak...heee...x kisah la sayang, janji awak sihat...sebab tucik (makcik) die ni merangkap kakak aku, dok berjalan umur 1 thn 6 bulan...heee....jangan ikut ye sayang, mama papa x larat nk dukung awak...tapi kan, die punye mulut bising bukan main, dok ikut je pe org ckp...kalo aku dok panggil mak, abah (nenek atok die la) die pon sibuk dok ikut...org kate, kalo cepat cakap, lambat skt jalan ek? nth le...pepun, janji Afrina sihat cukup la sayang...:)

Hee...tu je la kot citer kali ni...berjumpe lagi di lain siaran...salam hujung minggu...kire entry ni utk tatapan hujung minggu le...sebab mmg x berupdate kalo hujung minggu tu...kire minggu bersama keluarga...heee...(padahal x de internet kt umah) heeee...:)



5 comments:

Aqua Power said...

ala, xpe jujue.. lain budak, lain peringkat umur pandai jalan.. ada yg cpt, ada yg lambat.. biasela, kaki belum betul2 kuat kan.. :-)

Elin said...

chaiyok2 FA..takpe slowly..

mRs. JujUE said...

tikah - heee...tu la tikah...x kisah la..janji sihat

elin - tenkiu..heee

Anonymous said...

oooo..pandai kutuk tucik ye....dulu bdn tucik semangat...tu yg lambat jalan tu....
x pe la FA... tucik rasa lps mama dan papa buat birthday FA..baru blh jalan kot.....
hahahahaa

mRs. JujUE said...

tucik - hehehe...kalo cmtu, kene tunggu bulan depan ler..:)